NATANČNOST. ZANESLJIVOST. ODZIVNOST.

Zaupajte strokovnosti

Gident & Co je pooseblja inovativnost, stil, vrhunsko kakovost in zanesljivost. V osrčje delovanja postavlja uporabnika s ciljem zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo.

Podjetje nadaljuje s tradicijo razvoja celovitih rešitev s področja zobozdravstva in zobne tehnike, ki so plod več kot 20 letnih izkušenj na trgu. S projektnim pristopom, svetovanjem za optimalno poslovanje ordinacij in zobotehničnih laboratorijev, montažo in servisiranjem zobozdravstvenih aparatov in druge opreme ter opreme za zobno tehniko vodilnih svetovnih proizvajalcev, ustvarjamo dodano vrednost vseh deležnikov.

Naša diagnostika
null
Magnetna resonanca

Slikanje z magnetno resonanco je tehnika, pri kateri lahko prostorsko odvisnost obnašanja atomskih jeder v magnetnem polju prikažemo kot dvodimenzionalno sliko.

null
Ortopan – zobni rentgen

Ortopan oz. zobni rentgen se uporablja za prikaz zgornje in spodnje čeljusti oziroma celotnega zobovja, maksilarnega sinusa in čeljustnih sklepov.

null
Računalniška tomografija (CT)

Računalniška tomografija (CT) je natančno slikanje posameznih delov telesa v plasteh s pomočjo rentgenskih žarkov in sodobne računalniške tehnologije.

null
Rentgen

Rentgenska diagnostika je metoda postavljanje diagnoze z uporabo rentgenskih žarkov, ki omogočajo prikaz struktur v telesu, bodisi na rentgenskem filmu ali v digitalni tehniki.

null
Ultrazvok

Ultrazvočna diagnostika je enostaven, neinvaziven in neboleč način preiskovanja telesa.

Naše številke govorijo najbolje

1
zaposlenih
0
pregledov tedensko
1k
obravnav letno!
0 let
uspešnih izkušenj na področju digitalne diagnostike

Ne oklevajte,
povprašajte nas o našem delu!