NATANČNOST. ZANESLJIVOST. ODZIVNOST.

Celovit projektni pristop

Neomejena strast, inovativnost in popolna skrb v zobozdravstvu za neprecenljiv nasmeh.

Gident & Co pooseblja inovativnost, stil, vrhunsko kakovost in zanesljivost. V osrčje delovanja postavlja uporabnika s ciljem zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo. Podjetje nadaljuje s tradicijo razvoja celovitih rešitev s področja zobozdravstva in zobne tehnike, ki so plod več kot 20 letnih izkušenj na trgu. S projektnim pristopom, svetovanjem za optimalno poslovanje ordinacij in zobotehničnih laboratorijev, montažo in servisiranjem zobozdravstvenih aparatov in druge opreme ter opreme za zobno tehniko vodilnih svetovnih proizvajalcev, ustvarjamo dodano vrednost vseh deležnikov. Odlikuje nas natančnost, zanesljivost in odzivnost.

Podjetje nadaljuje s tradicijo razvoja celovitih rešitev s področja zobozdravstva in zobne tehnike, ki so plod več kot 20 letnih izkušenj na trgu. S projektnim pristopom, svetovanjem za optimalno poslovanje ordinacij in zobotehničnih laboratorijev, montažo in servisiranjem zobozdravstvenih aparatov in druge opreme ter opreme za zobno tehniko vodilnih svetovnih proizvajalcev, ustvarjamo dodano vrednost vseh deležnikov.

Celovit projektni pristop pomeni svetovanje s ciljem poiskati optimalno rešitev z visoko stopnjo dodane vrednosti za uporabnike. Rešitev predstavlja optimalno opremo vaše zobozdravstvene ordinacije ali zobotehničnega laboratorija in obsega izdelavo načrta postavitve pohištva, aparatov ter samo izvedbo. Opremimo vam ordinacijo po vaših željah v skladu z najnovejšimi trendi. Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami in oblikami pohištva.

Smo zastopniki vodilnih svetovnih proizvajalcev medicinske opreme, strojev in druge medicinske opreme. Podjetja, kot so Castellini, Tau Steril, de Gotzen, Iride, Edarredo, Medesy, Cattani, Silfradent, Eurocompress, NSK, Faro, Dentamerica, Tehnodent, Tecno Gaz, Eurocem, Carlo De Giorgi, Dental Art, Bien Air, predstavljajo samo del mozaika najboljših na trgu.

Ne oklevajte, vprašajte nas,
če vas karkoli zanima!